UKOLIKO GLEDATE OVAJ KANAL podjelite ga na fejsbuk, twiter, google plus

Aljazeera Balkans (BAL)

var player = jwplayer('player').setup({ image: "img/jgtvframe.jpg", height: 360, width: 500, primary: 'HLS', skin: 'stormtrooper', logo: { file: 'img/jgplayerlogo.png', link: '' }, autostart: true, repeat: true, androidhls: true, rtmp: { bufferlength: 3 }, playlist: [{ file: "http://aljazeera-balkans-apple-live.adaptive.level3.net/apple/aljazeera/balkans/800.m3u8", title: "AJB", provider: '//api.peer5.com/jwplayer6/assets/flashls.provider.swf' }] }); Za gledanje potrebno imati preuzmi ispod !
 VLC PLAYER
link-> Adobe Flash Player
link->  Mozilla Firefox
link->  Opera
UPUTA I POMOC Na racunar instalirati VLC i Adobe Player (svaki racunar treba imati ova dva programa) te zatim stranicu Estrada Club otvoriti u Mozilla ili Opera web pretrazivacu i na prozoru na kojem pise Allow/omoguci upalite VLC web plugin. Tada ikona VLC treba da se pojavi a zatim i ucita zeljeni TV kanal. VLC kanali nece raditi u Google Chrome, Internet Explorer

  ESTRADA CLUB portal NE stream-uje niti jedan stream, svi streamovi su dostupni na internetu, na raznim forumima, internet portalima itd. Estrada Club TV samo embed-uje kanale sa razlicitih platformi, livestream-a, u-streama i ostalih. Za upite i pitanja u vezi sa krsenjem autorskih prava kontaktirajte izvorne stremere kanala. 

 Uputstvo za sve ! Kako gledati Estrada Club TV. 
Skinete VLC player http://www.videolan.org/vlc/ u njemu se nalazi plugin, pri instalaciji vidjet' cete pisat' ce vam mozilla plugin, kad instalirate vlc otvorite nas portal u Mozilla Firefox ili Opera izaberite jedan od ovih, ne otvarajte u Internet Explorer i Google Chroeme jer u njemu se ne pokrece plugin i neće raditi. Kad otvorite 100% treba da radi, trebate imati internet preko 2 mb/s i normalan racunar sa dobrog grafickom kartom. Download Mozilla Firefox ovdje KLIK https://www.mozilla.org/hr/firefox/new/

 Pomoć: Pomoć P: Koji su mi sve dodaci potrebni za neometano praćenje televizijskih kanala? O: Potrebni su vam Windows Media Player, VLC Player, Adobe Flash Player. Gotovo svaki racunar treba imati instalirane ove programe 

 P: Kanali štekaju. Što učiniti? O: Počistite povijest, preuzimanja i kolačiće korištenjem CCleanera, zaustavite preuzimanja i ugasite programe koji koriste internetsku vezu. 
 P: Kolika je minimalna brzina internetske veze za gledanje TV kanala? 

O: Minimalna brzina je 2 Mb/s. Preporučena brzina je 4 Mb/s.

 Korištenjem bilo kog dijela sajta Estrada Club TV automatski prihvatate sva važeća pravila korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korištenja, pa se smatra da su korisnici korištenjem sajta Estrada Club  ili bilo kog njegovog dijela u svakom trenutku upoznati sa pravilima korištenja, kao i eventualnim rizicima koji nastaju iz korištenja ovog sajta i da su ih razumjeli u cjelosti. Niti jedan dio sajta Estrada Club TV ne može se koristiti u nezakonite svrhe. 

 Svi korisnici imaju pravo da besplatno koriste sadržaj sajta Estrada Club , ukoliko ne krše pravila korištenja. Pristup sajtu Estrada Club i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Blog Estrada Club se sastoji od sadržaja partnera i oglašivača i besplatnih sadržaja. Sve sadržaje sajta Estrada Club koristite na vlastitu odgovornost i vlasnik sajta se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. 

 Prenošenje sadržaja Dopušteno je prenošenje dijela sadržaja sa sajta Estrada Club , uz obavezno stavljanje linka koji vodi na izvorni članak. Nije dopušteno prenositi sadržaje za koje je eksplicitno navedeno da su dijelom ili u cijelosti preuzeti s drugih medija. 

 LINKOVI NA VANJSKE STRANICE !
 Sajt Estrada Club sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Sajt Estrada Club linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta. 

 MODIFIKOVANJE I PROMJENA PRAVILA !
 Estrada Club zadržava pravo da bez najave izmijeni ili dopuni ova pravila korištenja, koja se primjenjuju od dana objavljivanja na portalu. Korištenjem bilo kog sadržaja na sajtu Estrada Club smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima. 

 KANALI POSTAVLJENI NA STRANICI SU BESPLATNI!
 Svi oni koji žele da vam naplate gledanje kanala preko raznih internet oglasa, te šalju vam linkove stranice Estrada Club u svrhu ostvarivanja novčane zarade su prevaranti i ne nasedajte na takve prevare. ESTRADA CLUB je besplatna stranica/ blog i kanale možete gledati svuda gde imate dostupan računar i internet konekciju. Prevare prijavite na kontakt facebook naveden ispod.
__________________________________________
https://www.facebook.com/EstradaClubFanpage/?fref=ts
_______________________________________________