UKOLIKO GLEDATE OVAJ KANAL podjelite ga na fejsbuk, twiter, google plus
Mirza Selimović otkriva da li ima devojku ?
Mirza Selimović, prošlogodišnji pobjednik "Zvezda Granda" ovih dana radi punom parom. Ovoj skromni mladić vrhunskog glasa nam je otkrio da je snimio novu pjesmu pod nazivom "Ne dolazi u snove". Spot za ovu pjesmu će snimiti na Zlatiboru zbog čega je njegova trenutna adresa boravka Beograd. Osim što vrijedno radi kako bi novu pjesmu i spot predstavio u što boljem svjetlu, Mirza ne zanemaruje nastupe, pa je tako nedavno pripremio šou za beogradsku publiku skupa sa svojom koleginicom Katarinom Grujić.

Na špekulacije o lošim odnosima sa kolegama Harisom Berkovićem i Amarom Giletom Jašaspahićem, Mirza odgovara kao neistinitima. - U dobrim sam odnosima sa Harisom i sa Amarom, družimo se na snimanjima. Među nama nema ljubomore, za takvo nešto nema nikakvog razloga jer, prije svega, bavimo se različitim žanrovima u muzici - kaže ovaj pjevač. Nakon objavljivanja nove pjesme i spota, Mirza planira da održi koncert u Tuzli, a vrlo lako moguće i u Sarajevu.

Zatim su mu planovi Hrvatska i Danska, a Novu godinu će, kako kaže, dočekati negdje u inostranstvu. Da će je Mirza dočekati u radnoj, a ne u ljubavnoj atmosferi, govori činjenica da je bez djevojke. - Nemam djevojku jer sam zauzet snimanjem - riječi su ovog mladog pjevača. Izvor:express magazin BiH